Nervös!!!!!

I måndags kväll sökte jag ett jobb som engelsktalande Ekonomiassistent(på heltid, ett uppdrag på minst 2 år med start omgående) "hos Poolia", i tisdags morse ringde hon o ville att vi skulle ses. Va där kl 14, hon bad mig skriva om mitt CV till engelska så hon kunde skicka det till företaget där tjänsten är, hon informerade också om deras klädkod. När hon skickat de mailade hon o talade om att hon förmodligen skulle ha ett svar på om företaget vill träffa mig i slutet av veckan.
Hon ringde imorse o bad mig skriva en "lista"(på engelska) om vilka arbetsuppgifter jag hade på Omsorgsgruppen. När hon fått de skrev hon att de såg jätte bra ut, jag frågade om hon trodde att vi skulle få svar idag, de trodde hon inte.. Hon ringde vid halv tre i eftermiddags o sa att chefen på företaget vill träffa mig klockan 15 imorgon...
Då jag inte ens äger en kavaj så blev de en sväng till maxi för att handla en outfit som passar deras klädkod(blus, fin byxor & kavaj) ;)
Är skitnervös, men hon på poolia lät väldigt positiv... Så bara göra mitt bästa o hoppas det räcker!
HOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOPPAS, jag kommer så jävla besviken om jag inte får jobbet!!!!

Klantarsle..

...det är JAG de :O var på skolan som vanligt 9:15, börja ju kl 9:50 idag.. Eller de va vad jag trodde men vi hade tydligen ingen data idag så jag börjar inte förrän kl 12:10 så nu blir de att sitta här på skolan i lite över 2 timmar till, wihuu superkul NOT!!!

Men då kanske jag kan börja på min "position text", dvs om jag kommer på ett ämne att skriva om..
Ska ju helst va ett ämne som jag har lite kunskap om eller inte är alltför svårt att ta reda på fakta om.. Får se om jag lyckas komma på nåt...

Nu ska jag kolla lite på AMS, jag vill ha ett SOMMARJOBB, ska de va så jävla svårt att hitta :/

PO!

Hmmmpppfffrrr!

Jaha ja......... :S Hade ju prov i matte förra tisdagen o efteråt så ville jag bara gråta för de kändes som att de gick så dåligt :/ Men fick tillbaka det idag o jag fick 28/36p vilket gav mig ett VG.. Hade god lust att göra en segerdans men då jag inte kan dansa så lät jag bli :P Måste "plugga" lite engelska idag, har en "position text" som ska va inlämnad denna vecka, wiiieee... Ikväll är de ju nya avsnitt av 2 1/2 män så de blir de att se.. Nu ska jag sätta mig vid tvn o försöka komma på ett ämne att skriva om i engelska texten :P PO

Tråkigt!

Jag har ju alltid älskat matte, men sen jag börja läsa Matte B har jag ändrat uppfattning till: Det är skittråkigt! De enda positiva med den kursen är läraren som är asbra:-D Idag blir det ut till Blacka med Linda :-D Nu företagsekonomi, JIPPIE!

Företagsekonomi A!

Fick idag tillbaka provet(prov 2 som jag missa när jag va sjuk) som jag gjorde i förra veckan. Läraren sa ju i början av förra veckan att mitt betyg hängde på de provet och min 2:a integrationsuppgift.

Dessa betyg har jag fått:
Prov 1 - MVG
Prov 2 - MVG
Prov 3 - VG
1:a Integrationsuppgiften - VG
2:a Integrationsuppgiften - MVG-(de högsta betyget man kunde få på den uppgiften)

Slutbetyg: MVG!!!!!! *SÅ JÄVLA STOLT*

Nehe nu har jag skrutit tillräckligt så nu ska jag ta en glutt i kyl/frys o se vad man kan tänkas laga för mat :P


PO!

jag ska bara..

Jonas gick o la sig redan vid nio, då satte jag mig vid datorn. Tänkte att jag bara skulle sitta en liten stund, men vid halv tio kom jag på att jag kunde ju påbörja arbetet med min swot-analys(uppgift i FEKB) som ska vara inlämnad på fredag. Vid halv elva hade jag fått upp ett skrivflyt men tänkte att jag vill komma i säng skapligt så "jag ska bara skriva klart den här meningen så kan jag fortsätta imorgon".. Nu är klockan halv två och jag har precis lagt mig i sängen. Jag är visserligen färdig med analysen men jag kommer va halvt död när mitt alarm ringer kl 7 imorgon bitti.... Hur kommer det sig att så fort klockan är efter nio och jag slår mig ner för att bara kolla på lr påbörja en uppgift så får jag nån slags idérush och kommer inte i säng förrän 3-4 timmar senare:-o Nehe nu känns ögonlocken tunga så bäst att sova! PO!

Mat mitt i natta

När vi för en gångs skull är trötta, o kommer i säng tidigt(straxt innan 22), då ska givetvis nåt annat göra så man lik förbannat kommer vara dötrött när alarmet ringer:-/ Melissa vakna o grät vid halv tolv så jonas gick in till henne, bytte blöja och la ner henne igen utan att hon protestera. Sen hinner vi precis somna till innan hon börja gråta och väcker oss igen. Jonas gick ner och gjorde välling som hon fick ligga o äta i vår säng. När hon ätit färdigt gick jag in o la henne i sin säng igen och de tog ca 3 minuter så sov hon. Men jag som blivit störd i min skönhetssömn 2 ggr kan inte somna om, tji fick jag för att jag va duktig och la mig tidigt:-S Jag behöver ju min skönhetssömn så nu ska jag försöka sova igen. Kan ju annars räkna får lr nåt annat skoj, ajja PO!

Stora tjejen!

Igår stod Melissa vid altandörren och titta ut genom fönstret på Jonas som skulle ut i boden, hon stod o peka o sa "pappa dä"! Efter ett par minuter vände hon sig till mig, slår ut med armarna o säger "pappa botta"! Det va hur gulligt som helst, som tur är så fick jag de på film;-) Nehe ta och vara lite social emot Martin som kom o satte sig hos mig cafeterian;-) PO!

PartyLite

Jag var på ljusparty hos mamma igår, de va jätte trevligt :D Så nu har jag bestämt att jag ska börja jobba som konsult för att få in lite extra pengar, de behövs ju alltid, sen tror jag att de är riktigt roligt oxå :D Snart ska jag göra mig i ordning, blir en sväng ner på stan för att fika med "Jonas familj" :D Ikväll hoppas jag att vi får besök :) Nehe ta o göra nåt vettigt :P PO <3

RSS 2.0